Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκε η Ε.Δούρου
Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκε η Ε.Δούρου thumbnail

Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης επισκέφθηκε η Ε.Δούρου

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου βρέθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, τηρώντας την υπόσχεση που τους είχε δώσει κατά την τελευταία της επίσκεψη στις 31 Δεκεμβρίου 2014. Τη συνόδευε η Αικατερίνη Καντεράκη, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας.


Την Περιφερειάρχη Αττικής και τη ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο Γεν. Διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας, o Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, Πέτρος Παπαδάκης και το Μέλος του Δ.Σ.  Δημήτριος Βάττης.


Στο σπίτι που βρέθηκε η Περιφερειάρχης μίλησε με τα παιδιά, που της προσέφεραν μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα, που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.


Τέλος η Περιφερειάρχης ανανέωσε την επιθυμία της, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία, να στηρίζουν, όποτε μπορούν, την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του έργου που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X