«Απαράδεκτη η παραποίηση του εμβλήματος»

Αναιτιολόγητη και απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Ερασιτέχνης Απόλλων την κίνηση της ΠΑΕ να αλλάξει το έμβλημα της ομάδας στις φανέλες που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση:
“Σχετικά με την παραποίηση του ιστορικού εμβλήματος – συμβόλου του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, που έγινε χθες 8/4/2015 στον αγώνα με την ΠΑΕ Ο.Σ.Φ.Π στην εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ. Το Δ.Σ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τα εξής:
Α) Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ υπέστη πλήρη και απόλυτο αιφνιδιασμό με την απρόσμενη, αναιτιολόγητη και απαράδεκτη αυτή ενέργεια της Π.Α.Ε.
Β) Η παραποίηση αυτή του εμβλήματος – συμβόλου, έρχεται σε ευθεία αντίθεση πρωτίστως με την Ιστορία 124 χρόνων του Συλλόγου μας και δευτερευόντος με την κείμενη αθλητική νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις συμβάσεις.
Γ) Το Δ.Σ διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Απολλωνιστών -και όχι μόνο- παραμένει και θα παραμείνει ο αμετακίνητος θεματοφύλακας των συμβόλων, των αξιών και της Ιστορίας του Συλλόγου μας.
Τέλος το Δ.Σ θεωρεί ότι το ατυχές αυτό συμβάν ανήκει στο παρελθόν και ότι στο μέλλον θα επιδειχθεί ο οφειλόμενος σεβασμός των συμβόλων και της Ιστορίας του Συλλόγου”.

Σχετικά άρθρα