Νίκη στο… ρελαντί ο Ολυμπιακός

Με την μηχανή του στο… ρελαντί και χωρίς τους Σπανούλη, Χάντερ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη στο ΣΕΦ επί της Νίζνι (77-70) τις υποχρεώσεις του στο Top 16 της Ευρωλίγκας και περιμένει τον αντίπαλο του στα πλέι οφ, που αρχίζουν για τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη του Πάσχα (15/4), και θα είναι μια εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση και είναι χαρακτηριστικό ότι τελείωσε την πρώτη περίοδο με 11/12 δίποντα. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, είχαν πρόβλημα στην άμυνα μέσα στην ρακέτα και γι’ αυτό το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με υψηλό σκορ, 25-18 με 9 πόντους του Ματ Λοτζέσκι.

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός βελτιώθηκαν αμυντικά και με δύο καλάθια του Δημήτρη Αγραβάνη και τρίποντο του Όλιβερ Λαφαγιέτ ξέφυγε με διψήφια διαφορά (32-21) 6’ και 26’’ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την διαφορά σε αυτό το επίπεδο και τελείωσαν το πρώτο μέρος στο +10 (40-30), μετά από λέι απ του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Σε λίγο περισσότερα

Σχετικά άρθρα