Προπόνηση πριν το διήμερο ρεπό

Καλή Ανάσταση είπαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μετά την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη την Μ.Παρασκευή στο γήπεδο της Τούμπας. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι “αδειούχοι” Ιτάνζ, Νομπόα, Κόστα,Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος και Ρατς, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Γιώργο Γεωργιάδη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με αλλαγές κατεύθυνσης, προσαρμογές και αντοχή στη δύναμη. Στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας δούλεψαν σε τακτική και κυκλοφορία με παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης για λόγους αποφόρτισης. Ο Φακούντο Περέιρα που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν καθαρή. Ο Κλάους που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία έκανε θεραπεία και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί προκειμένου να είναι έτοιμος μετά το Πάσχα.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για την Δευτέρα του Πάσχα στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα διεξαχθεί η επόμενη προπόνηση.
Πηγή: paokfc.gr

Σχετικά άρθρα