Επιλογές από Ισπανία, Παραγουάη και Κολομβία

Πλήρωσε τη Μ. Πέμπτη η Κολομβία, καθώς επιβεβαιώθηκαν το «Χ2» της Τζούνιορ στην Πάστο (0-0) και το g/g στο Ενβιγκάδο – Ονσε Κάλντας (2-1). Λίγες ώρες απομένουν για την Ανάσταση, ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους, καλό Πάσχα και με… ρέγουλα το φαγητό!!! Η στήλη θα έχει προτάσεις για το διήμερο, ώστε να ψήσουμε κι εμείς κανένα αρνί! Αξίζει να αναφέρουμε ότι από σήμερα, στα σημεία που θα προτείνουμε θα αναφέρουμε τον Μ.Ο. των αποδόσεων παγκοσμίως ώστε να μπορεί στη συνέχεια ο καθένας να κάνει τις συγκρίσεις του με την εταιρία ή τις εταιρίες στις οποίες ποντάρει τα χρήματά του.

123 ΟΥΪΛΑ – ΑΓΚΙΛΑΣ Goal 2,08
Καλή περίπτωση είναι το goal για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 4 τελευταία μεταξύ τους, τα 2 ήταν και «4-6 γκολ». 2) Η γηπεδούχος έχει 3 goal στα τελευταία 4 στο γήπεδό της. 3) Παραβιάστηκε η εστία της στα 6 από τα 8 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στην έδρα της. 4) Η Αγκίλας μετράει 2 σερί μακριά από το «Μετροπολιτάνο».

351 ΜΑΛΑΓΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2 2,03
Η Ατλέτικο βρήκε τα πατήματά της την καλύτερη δυνατή στιγμή, καθώς έχουν μπει στην τελική ευθεία τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πριμέρα αισθάνεται, πλέον, την πίεση τόσο της Βαλένθια όσο και της Σεβίλλης όσον αφορά στην κατάληψη της 3ης θέσης η οποία οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιθώρια για γκέλα δεν υπάρχουν παρά το +4 που έχει από τις διώκτριές της. Μπορεί να πάρει το «διπλό» στη Μάλαγα η οποία είναι σε κάμψη (1-1-3 στα τελευταία 5), παρουσιάζει σημάδια κούρασης όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και δεδομένα είναι ένα… σκαλοπάτι πιο κάτω ποιοτικά από αυτή. Στα συν για την επιλογή του «διπλού» είναι και η βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία των Μαδριλένων (1 γκολ παθητικό στα τελευταία 6), με τη δυσκολία παράλληλα, που παρουσιάζουν στο γκολ οι Ανδαλουσιάνοι (3 τέρματα στα τελευταία 5, τα 2 επί της ουραγού Κόρδοβας).

388 ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ 2 1,73
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όσον αφορά στα ρόστερ ανάμεσα στις δύο ομάδες! Επιπλέον, η γηπεδούχος έχει 4 σερί ήττες και 7 ματς χωρίς τρίποντο. Δέχεται γκολ εδώ και 11 αγώνες, ενώ μετράει 14 τέρματα παθητικό στα τελευταία 6. Η φιλοξενούμενη είναι αήττητη εκτός έδρας (3-2-0) και έχει 9 συνεχόμενες νίκες (3-1, 1-0, 2-0, 5-1, 7-2, 2-1, 1-0, 1-0, 3-0) στην έδρα της νυν αντιπάλου της με 25-5 γκολ!

404 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΙΡΟΝΑ Goal 2,00
Σούπερ ντέρμπι στη Β’ Ισπανίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίνουν μάχη για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα. Δεν πείθει στα τελευταία παιχνίδια η Λας Πάλμας, αλλά δεν μπορούμε να πάμε και στην κόντρα, καθώς παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα η Χιρόνα. Θεωρούμε, όμως, ωραία επιλογή το goal που παρουσιάστηκε στα τελευταία 4 μεταξύ τους στην έδρα των νησιωτών (τα 3 ήταν και over). Επιπλέον, η γηπεδούχος έχει 5 στα τελευταία 7 στην έδρα της και 4 στα τελευταία 6 ανεξαρτήτως έδρας. Η φιλοξενούμενη από την άλλη, είναι ομάδα η οποία βρήκε μέχρι τώρα δίχτυα, σχεδόν, σε οποιοδήποτε γήπεδο της κατηγορίας και αν έπαιξε (από τα 16 ματς δεν σκόραρε μόνο στα δύο, σε Οσασούνα και Πονφεραντίνα).

172 ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ Goal 1,80
Πηγαίνουμε στο goal για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 2 τελευταία μεταξύ τους (αμφότερα έληξαν 1-1). 2) Η Τζαγκουάρες μετράει 2 στα τελευταία 3 ανεξαρτήτως έδρας και 3 σερί στο γήπεδό της. 3) Η Ατλέτικο έχει 8 στα τελευταία 9 ανεξαρτήτως έδρας και 7 σερί μακριά από το «σπίτι» της.

Σχετικά άρθρα