Άσος η Σάλκε, όβερ στο Μάντσεστερ

271. ΣΑΛΚΕ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1 1.60
Αδικείται από το 0-0 στην έδρα τη Αουγκσμπουργκ η Σάλκε που πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών εάν θέλει να διεκδικήσει την τέταρτη θέση. Αμυντικά δεν είναι κακή αλλά το ζήτημα που προέκυψε εσχάτως είναι στο γκολ. Στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο η ομάδα του Ντι Ματέο καθώς πιέζει τον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά. Με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν ανήκουν στην κατηγορία των κλαμπ που διακρίνονται για τις εκτός έδρας επιδόσεις τους το πιθανότερο είναι να επιβεβαιωθεί ο άσος. Οι “βασιλικοί μπλε” έχουν νικήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς που έγιναν με την Φράιμπουργκ στην “Φέλτινς Αρένα”

274. ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ-ΛΕΣΤΕΡ ΟΒΕΡ 1.85
Κάτι δεν πάει καλά στους γηπεδούχους όταν φτάνουν στο σημείο όχι απλώς να χάνουν εντός από την ΚΠΡ αλλά να δέχονται τέσσερα γκολ! Σημαντική η απουσία του βασικού κίπερ Φόρστερ, ζήτημα στο ηθικό των παικτών προκαλεί η φημολογία περί παραχώρησης των μετοχών του κλαμπ. Η Λέστερ έρχεται με φόρα από τη σημαντική νίκη με 2-1 επί τη Γουέστ Χαμ και θα πάει το ματς στην επίθεση καθώς θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την κακή εικόνα που βγάζει η Αλμπιον. Δύσκολο να χάσει δεύτερο σερί εντός η γηπεδούχος, όχι και τόσο όμως να σκοράρουν αμφότερες και όχι μόνο μία φορά.

375. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 2 2.15
Εχει πολλά και σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία η γηπεδούχος τα οποία είναι λογικό να μεγεθύνονται όταν βρίσκεται απέναντι σε μεγάλη ομάδα. Αυτό συνέβη μεσοβδόμαδα όταν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο σπίτι της από τη Βασιλεία μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελβετίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διάγουν εξαιρετική περίοδο συτνδυάζοντας τις καλές εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Οι Μπόις παραμένουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βασιλείας και θα επιδιώξουν το τρίποντο σε μια έδρα που τα καταφέρνουν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια.

414. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΒΑΝΤΟΥΖ 1 1.65
Συνήλθε για τα καλά η Γκρασχόπερ η οποία μετά τον καταστροφικό πρώτο γύρο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο δείχνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση η οποία οδηγεί στο προσεχές Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί η απόσταση των εννέα πόντων να είναι μεγάλη αλλά υπάρχει χρόνος για να πετύχει την υπέρβαση. Ερχεται από άνετη νίκη εκτός έδρας επί της φορμαρισμένης Σιόν και πλέον μετρά πέντε αγώνες αήττητη όπου έχει συλλέξει 11 βαθμούς. Το μεγάλο προσόν των “ακρίδων” είναι ότι σκοράρουν με τεράστια ευκολία έχοντας φτάσει 10 γκολ στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Βαντούζ απέχει επτά βαθμούς από την τελευταία θέση παρά τις πενιχρές επιδόσεις της από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου καθώς σε επτά αγώνες πήρε μόλις πέντε πόντους.

444. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. ΟΒΕΡ 1.60
Η εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική εικόνα των δύο μονομάχων του Μάντσεστερ δίνει προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ η οποία επιπρόσθετα θα ψάξει την εκδίκηση από την περσινή βαριά ήττα που υπέστη από τους “πολίτες” στο σπίτι της. Ωστόσο το ντέρμπι μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες άλλωστε η Σίτι σπάνια κάνει δεύτερο συνεχόμενο αποτυχημένο αποτέλεσμα, συνεπώς πάμε με το σύνηθες, δηλαδή το όβερ που έχει εμφανιστεί και στα επτά προηγούμενα μεταξύ τους που έγιναν στο “Ολντ Τράφορντ”.

479. ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ Χ 3.15
Ο στόχος της πέμπτης θέσης παραμένει ορατός για την Μπορντό μετά την αγχώδη αλλά δίκαιη νίκη επί της Λανς με 2-1 την περασμένη εβδομάδα. Ο κόουτς Σανιόλ θα έχει εκ νέου απουσίες και λογικά θα προσέξει πολύ έτσι ώστε τουλάχιστον να μην χάσει από την πληγωμένη Μαρσέιγ η οποία μολονότι προηγήθηκε έχασε τελικά στο “Βελοντρόμ” από την Παρί με 3-2. Ηττα που ελαχιστοποίησε την φιλοδοξία της για την κατάκτηση του τίτλου. Προσιτός πλέον στόχος η διατήρηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αν και πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της Μονακό κυρίως και δευτερευόντως την Σεντ Ετιέν. Καμμία από τις δύο δεν θα ήταν δυσαρεστημένη με την ισοπαλία, σε αυτή τη χρονική περίοδο, αποτέλεσμα που είναι σύνηθες στα μεταξύ τους κυρίως στο “Σαμπάν Ντελμά” έδρα των “γιρονδίνων”.

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
Τετράδα από τα ματς του Σαββατοκύριακου σε σύστημα 3-4.

270. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ Χ 3.25
377. ΑΛΑΒΕΣ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ Χ 3.15
427. ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ Χ 2.90
430. ΚΟΛΟΝΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ 3.20

Σχετικά άρθρα