Δριμεία επίθεση Μαραντόνα σε Μπλάτερ (video)

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για τον Ζεπ Μπλάτερ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κολομβία. Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου χαρακτήρισε ως διεφθαρμένο τον πρόεδρο της FIFA τονίζοντας πως «πρέπει να φύγει με τις κλωτσιές» ενώ από τα… πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Λουίς Φαν Χάαλ λόγω του παραγκωνισμού του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει κάποιος ό,τι και ο Μπλάτερ. Νομίζει πως είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, ενώ δεν έχει κλωτσήσει ποτέ μπάλα στη ζωή του. Έχουμε πολλές πιθανότητες να τον διώξουμε με τις κλωτσιές από το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο άθλημα», είπε αρχικά ο “Ντιεγκίτο” και στη συνέχεια εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του πρίγκιπα της Ιορδανίας, Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν, για τις προσεχείς εκλογές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία: «Προτιμώ να στηρίξω τον Αλί παρά τον διεφθαρμένο Μπλάτερ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κολομβιανό Ρανταμέλ Φαλκάο: «Ο Φαν Χάαλ δεν είναι καλός άνθρωπος. Είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε στο διάβολο. Ο Φαλκάο είναι εξαιρετικός επιθετικός και απλώς χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει μετά το σοβαρό τραυματισμό του».

Σχετικά άρθρα