Ένας ακραίος γιατρός

Ο ακραίος του Άρη Αργύρης Μαυρβουνιώτης ήταν ένας από τους καλύτερους αθλητές του φετινού Άρη και ως απόδειξη αυτού είναι η κλήση του στην Εθνική ομάδα, αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Δρίκος, αναγνώρισε τις ικανότητές του και την αποδοτικότητά του, καλώντας τον για πρώτη φορά στην καριέρα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών.
Μάλιστα, ο ίδιος καταφέρνει να συνδυάζει εξίσου καλά τις υποχρεώσεις του στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης – βρίσκεται στο 6ο έτος των σπουδών του και κλίνει προς… ορθοπεδικός – με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, πράγμα σπάνιο και σαφώς δύσκολο.
Ο Αργύρης Μαυρβουνιώτης μίλησε στο PRESSARIS για την κλήση του στην Εθνική, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μαζί με τους συμπαίκτες του, καταφέρνοντας να κρατήσουν τον Άρη στην κατηγορία.
«Είμαι περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα και μάλιστα για πρώτη φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Σωτήρη Δρίκο. Σίγουρα, το να κληθώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. Ευχαριστώ, επίσης, και τους συμπαίκτες μου, αλλά και όλη την ομάδα του Άρη, που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το επίπεδο», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει για την επιστροφή του στο σύλλογο, μετά από δύο χρόνια, και πώς βίωσε τη φετινή κατάσταση:
«Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τα οικονομικά προβλήματα και να επικενντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα, ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές για μένα, όχι τόσο στο αγωνιστικό όσο στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Ωστόσο, καταφέραμε να βγούμε νικητές μέσα από αυτήν τη διαδικασία και σε αυτό μας βοήθησε πολύ ο προπονητής μας, ο Γιάννης Μέλκας, ο οποίος ξέρει να παίρνει από τον κάθε αθλητή ό,τι καλύτερο».
Τέλος, ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης στάθηκε στο ότι: «Θεωρώ ότι ίσως ν΄ αδικηθήκαμε και λίγο φέτος, αφού κάποια πράγματα μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ακόμα και την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Σαφώς, όμως, είναι μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε και κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία».
πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα