Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πως θα κινηθούν τα Μ.Μ.Μ σήμερα και αύριο;
Πως θα κινηθούν τα Μ.Μ.Μ σήμερα και αύριο; thumbnail

Πως θα κινηθούν τα Μ.Μ.Μ σήμερα και αύριο;

Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην περιορισμένη επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών, θα ακολουθήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια των λεωφορείων θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.


Τα τρόλεϊ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα  θα ακολουθούν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία της Κυριακής.


Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν τα νυχτερινά δρομολόγια της γραμμής 11, ενώ την ίδια μέρα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια στις γραμμές 7 και 8.


Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) & 2, 12λεπτα δρομολόγια και στη γραμμή 3, 10λεπτα δρομολόγια, ενώ στη γραμμή του Τραμ κάθε 30 λεπτά.


Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X