Αραβίδης: «Στόχος μόνο η πρωτιά»

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για τα πλέι οφ της Football League και υποστήριξε ότι μόνος στόχος για τους κιτρινόμαυρους είναι η πρώτη θέση απέναντι στον Ηρακλή, τον οποίο τον σέβονται αλλά δεν τον φοβούνται.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: “Σίγουρα καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων. Καταφέραμε να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτοι και αήττητοι με μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Στα πλέι οφ ξεκινάμε με μεγάλη βαθμολογική διαφορά και πλέον πάμε να κατακτήσουμε τον στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου”.

Για τους νέους αντιπάλους της ΑΕΚ: “Όλο αυτό το διάστημα είχαμε επικεντρωθεί κυρίως στον δικό μας όμιλο και στο πως θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε όλοι ότι ο Ηρακλής διαθέτει ένα καλό σύνολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε. Σεβόμαστε τον Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα άξια σεβασμού, αλλά έχουμε δείξει ότι με τη θέληση που έχουμε μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που θέλει να σταματάει να πετυχαίνει στόχους. Μέσα από την ομάδα κι εγώ πρέπει σε κάθε παιχνίδι να θέτω διαφορετικούς στόχους και για τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά και για την ομάδα. Χαρά μου είναι να βοηθάω το σύνολο και σίγουρα να πετυχαίνω πράγματα για τον εαυτό μου”.

Σχετικά άρθρα