Μπεχεράνο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω στον Παναιτωλικό»

Ο Ντιέγκο Μπεχεράνο είναι από τους παίκτες του Παναιτωλικού που του προσθέτουν ποιότητα και είναι καταλυτικοί στην πορεία της ομάδας του Αγρινίου.
Ο άσος του Παναιτωλικού μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ είπε πως δεν είναι βέβαιος αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα ή αν θα αγωνίζεται σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την προσαρμογή του στον Παναιτωλικό: «Τα πρώτα ένα – δυο παιχνίδια ήταν δύσκολα γιατί έπρεπε να προσαρμοστώ. Με τον καιρό, όμως και με τις συνεχείς συμμετοχές απέκτησα ρυθμό και τώρα όλα είναι καλά. Έχω παίξει σε 25 ματς, έχω δύο γκολ και ξέρω ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες για να με αποκτήσουν».
Για το μέλλον του: «Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στον Παναιτωλικό ή θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα».
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι αρκετά γρήγορο, χρειάζεται δύναμη γιατί στηρίζεται αρκετά και στην επαφή με τον αντίπαλο, ενώ γενικότερα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο».
Για την οικογενειακή του ζωή, με τη σύζυγό του και με το πέντε μηνών παιδάκι τους: «Δεν μπορούμε να έχουμε βοήθεια από γονείς γιατί είναι μακριά και δεν μπορούν να έρχονται συχνά. Προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες με τη σύζυγό μου, στον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου μας».

Σχετικά άρθρα