Με το μυαλό στον Πανθρακικό

Το τριήμερο ρεπό για τις γιορτές του Πάσχα ολοκληρώθηκε και πλέον στον Παναθηναϊκό στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό εκτός έδρας, στο Τριφύλλι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες -γιατί όχι και στις καλές εμφανίσεις- προκειμένου να αφήσουν πίσω τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ατρόμητο, Βέροια και Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία των Πρασίνων για το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα αρχίζει από την Τρίτη (14/4) οπότε θα προπονηθούν ξανά οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου, ενώ ήδη το τεχνικό επιτελείο έχει μελετήσει τον σύλλογο της Κομοτηνής προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για να αποφύγει τις κακοτοπιές, όπως συνέβη σε Βέροια και Περιστέρι.

Στο Τριφύλλι θέλουν να αφήσουν πίσω  τις κακές ημέρες των τριών τελευταίων αγωνιστικών και να εισέλθουν στα κρίσιμα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και ει δυνατόν έχοντας ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα συγκριτικά με τις άλλες τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών.

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό πάντως δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των τραυματιών Χουχούμη και Ντίνα.

Σχετικά άρθρα