Ξαναβλέπει Νέτο

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στο φινάλε της εφετινής περιόδου και στην κατάκτηση του νταμπλ, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια είναι πάντα πολλά ενόψει της επόμενης σεζόν. 
 
Παρότι ακόμα είναι νωρίς, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει προχωρημένες κινήσεις για την απόκτηση παικτών από την Σούπερ Λίγκα, όπως:
 
Ο Μπεν της Βέροιας που δηλώνει ότι πάει στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. 
 
Ο Τζανδάρης και ο Κατσικάς που έμειναν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ. Ο Τζανδάρης είναι στην Αθήνα και έχει κάνει προπονήσεις με Πανιώνιο και Ατρόμητο ώστε να είναι σε καλή κατάσταση.
 
Ο Γιαννιώτας του Αστέρα, ο Γούτας της Ξάνθης και ο Κεϊτά της Καλλονής.
 
Από τους ερυθρόλευκους δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, όπως και για τις πληροφορίες πως έχει επιστρέψει σε πρώτο πλάνο για τη θέση του στόπερ η περίπτωση του Λουίς Νέτο, με τον Πορτογάλο αμυντικό που ήταν ο διακαής πόθος του Περέιρα τον περασμένο Γενάρη να είναι έτοιμος να φύγει το καλοκαίρι από τη Ρωσία καινα θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.
 
Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί και μεγάλα αστέρια από την Ευρώπη, όπως ο έμπειρος φορ Κέβιν Κουράνι της Ντιναμό Μόσχας και ο Τζον Γκουιντέτι της Μάντσεστερ Σίτι που έχειβάλει φέτος 8 γκολ με την Σέλτικ παίζοντας δανεικός στη σκωτσέζικη ομάδα. 
 
Ενώ υπάρχει πίστη ότι οι Μασουακού και Ελαμπντελαουί που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων δεν πρόκειται να φύγουν από τον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά.

Σχετικά άρθρα