Μπάγιεβιτς: «Τέλος τα άσχημα, έρχονται τίτλοι»

Η ΑΕΚ χθες γιόρταζε τα 91α γενέθλια της και με αφορμή αυτό τε γεγονός ο Ντουσαν Μπάγιεβιτς μίλησε την ΑΕΚ που χτίζεται και εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με το μέλλον της ομάδας.
Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στις δηλώσεις του στη Sportday έδωσε το μήνυμα στους φίλους της Ένωσης ότι τα δύσκολα πέρασαν και πως έρχονται οι τίτλοι.
Αναλυτικά:
«Πριν από 91 χρόνια ήταν η μέρα ίδρυσης της ΑΕΚ. Μιας μεγάλης ομάδας που ό,τι πέτυχε έγινε σημείο αναφοράς και πολιτισμού στην Ελλάδα. Τίτλοι στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, ευρωπαϊκοί τίτλοι (σ.σ. στο μπάσκετ) και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Στιγμές δόξας. Ήμουν τυχερός, αφού έζησα μεγάλες στιγμές μαζί της. Η Φιλαδέλφεια μια έδρα που κάθε αντίπαλος καταλάβαινε αμέσως τι σημαίνει. Εκεί πανηγύρισα τίτλους σαν παίκτης και προπονητής. Στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.
Δυστυχώς πριν από δύο χρόνια φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Πικράθηκε πολύς κόσμος της ΑΕΚ, αλλά να ξέρουν ότι τα άσχημα πέρασαν. Είμαστε στο σωστό δρόμο και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται παντού. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να μην ξαναγίνουν λάθη που πλήγωσαν το όνομα και το πρεστίζ του συλλόγου. Έχουμε μπροστά μας να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσουμε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στο νέο μας σπίτι. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ πάει πλέον σε άλλα επίπεδα. Το χρωστάμε σε όλους. Θα έχουμε πάλι νέα παιδιά που θα πανηγυρίσουν πάλι στο καινούριο μας γήπεδο και θα περάσουν όλα αυτά που περάσαμε κι εμείς, για να κρατάνε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Εκεί που ανήκει. Στην κορυφή»

Σχετικά άρθρα