Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Απιστία στη δουλειά: Πότε συμβαίνει τι να προσέξετε
Απιστία στη δουλειά: Πότε συμβαίνει τι να προσέξετε thumbnail

Στέφανος, 52 ετών

Απιστία στη δουλειά: Πότε συμβαίνει τι να προσέξετε

Aναγνώστριά μας ρωτά: 


Είμαι επιχειρηματίας περίπου 52 ετών και έχω μια συνεργάτιδα εδώ και 20 χρόνια αυτή είναι 45 ετών παντρεμένη και με διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις και ξαφνικά εδώ και 5 μήνες την ερωτεύτηκα φυσικά μετά από διάφορα δείγματα εκ μέρους της. Της πρότεινα λοιπόν να κάνουμε κάτι και ενώ μου λέει ότι και αυτή θέλει αλλά φοβάται λόγο της σχέσης αφεντικού αι υπαλλήλου…Τι να κάνω να την εγκαταλείψω ή να το αφήσω στο χρόνο; 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς. 


Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχετε αναπτύξει συναισθήματα για μια συνάδερφο σας. Ξοδεύουμε περίπου το ένα τρίτο της καθημερινότητας μας στη δουλειά. Συναντούμε πολλούς ανθρώπους και μπορούμε να τους γνωρίσουμε πολύ καλύτερα από άτομα που συναντούμε σε άλλες περιπτώσεις.


Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι σχέσεις στο χώρο εργασίας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα εστιάζεται στη διπλή φύση της σχέσης, την επαγγελματική και την προσωπική. Θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο για το πώς θα χειριστείτε τα πράγματα, αν η σχέση δεν διαρκέσει. Θα εξακολουθήσετε να είστε σε θέση να εργάζεστε στενά μαζί; Θα μπορούσε αυτό να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για τη συνεργασία σας; Τι αντίκτυπο θα είχε στους συναδέρφους σας αν γίνει αντιληπτή η σχέση σας; Αν είστε το αφεντικό της η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη καθώς είστε σε μια θέση ισχύος και θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στην επιχείρηση σας.
Αν εμπλακείτε με κάποια που είναι παντρεμένη μπορεί να καταλήξετε να βλάψετε την προσωπική σας φήμη, καθώς και την επαγγελματική σας. Αναρωτιέμαι επίσης αν αυτή η γυναίκα μπορεί να σας προσφέρει αυτό που αναζητείτε και θέλετε. Γράφετε ότι νιώθετε ερωτευμένος αλλά η ίδια δεν είναι διαθέσιμη να σας προσφέρει κάτι παραπάνω από μια εξωσυζυγική σχέση. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εσείς θα πάρετε την απόφαση αν θα επιμείνετε ή όχι, σκεπτόμενος τυχόν επιπτώσεις.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X