Πρώτος ο Κόστα στα εργομετρικά

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ρικάρντο Κόστα έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ικανοποίηση στους επιτελείς της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Πορτογάλος να μην είχε κατορθώσει, σε επίπεδο, επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου του Βορρά, να δείξει στον μέγιστο βαθμό την αξία του, όμως αυτό είναι ζήτημα χρόνου. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Και από πού, πηγάζει αυτή η αισιοδοξία τους; Από τα αποτελέσματα των πρόσφατων εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί ο Ρικάρντο Κόστα, πριν από τις γιορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Ρικάρντο Κόστα, έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στις εργομετρικές εξετάσεις, από κάθε άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ. Και άμεσα, όταν επανέλθει για να παίξει σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα μπορέσει να δείξει πολλά περισσότερα, από την δεδομένη αξία του. Ο πολύπειρος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, συν τοις άλλοις, αισθάνεται πολύ όμορφα στην Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο αμέσως επόμενος παίκτης που έχει πολύ καλές επιδόσεις στις εργομετρικές εξετάσεις, αλλά βρίσκεται πίσω από τον Ρικάρντο Κόστα, είναι ο Εργκούς Κάτσε. 

Σχετικά άρθρα