Το… τραβάνε και άλλο με Γκέκα

Από τον φύλακα του προπονητικού κέντρου της Ακίσασπορ «έφαγε» ο Φάνης Γκέκας, με την διοίκηση της τουρκικής ομάδας και τον Ρομπέρτο Κάρλος να… τραβάνε και άλλο την υπόθεση!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος πήγε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, παρά την… απαγόρευση της διοίκησης, αλλά δεν του επιτροπή η είσοδός! Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες η διοίκηση της Ακίσασπορ αποφάσισε να «κόψει» τον διεθνή επιθετικό από την πρώτη ομάδα, μετά από εισήγηση και του προπονητή του συλλόγου, Ρομπέρτο Κάρλος. Στην τουρκική ομάδα αποφάσισαν ο Λαρισαίος φορ να προπονείται με τους Νέους. Ο Φάνης Γκέκας είχε κάνει γνωστό ότι δεν δέχεται αυτή την απόφαση και έτσι η κατάσταση έφτασε στα… άκρα.

Κάτι που φάνηκε και τις τελευταίες ώρες, όταν ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πήγε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα, όμως ο φύλακας δεν τον άφησε, λέγοντάς του πως υπάρχει σχετική διοικητική εντολή! Ο πρόεδρος του συλλόγου, επανέλαβε πως δεν επιθυμούν την παρουσία του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος διαταράσσει την συγκέντρωση της ομάδας! Κάτι που είχε γράψει και ο τουρκικός Τύπος πριν από μερικές μέρες, μιλώντας για τα αίτια της σχετικής απόφασης. Επιπλέον, στον Φάνη Γκέκα δόθηκε ξανά εντολή να προπονείται με τους Νέους της Ακίσαρσπορ!

Σχετικά άρθρα