Ερυθρόλευκη πίστη για το break

Με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Οθέλο Χάντερ να βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στο δωδεκάδα ο Ολυμπιακός θέλει να σπάσει απόψε την έδρα της Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε (20:00, Νοvasports 3, pamesports.gr) στη μάχη για μία θέση το Final 4 της Μαδρίτης απέναντι στη Μπαρτσελόνα.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να σπάσουν την έδρα των Καταλανών και να φέρουν τη σειρά των play offs στο ΣΕΦ με φόντο τη συμμετοχή στο Final 4. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει απόψε το break και να αιφνιδιάσει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη τόσο λόγω της εικόνας της Μπαρτσελόνα όσο και λόγω των απουσιών. Ο Βασίλης Σπανούλης που είναι ο παίκτης γύρο από τον οποίο έχει χτυστεί ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα και αποτελεί ερωτιματικό η κατάσταση του.
Η συμμετοχή του αρχηγού του Ολυμπιακού στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Οθέλο Χάντερ. Στον Ολυμπιακό υπάρχει η πίστη ότι τελικά και οι δύο θα είναι έτοιμοι και θα αγωνιστούν. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου διαθέτει την κορυφαία άμυνα στην Ευρώπη και καλείται να δείξει τις αρετές της απέναντι στην καλύτερη επίθεση, που δεν είναι άλλη από αυτή της Μπαρτσελόνα.
Από την άλλη μεριά ο Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζάστιν Ντόλεμαν ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει να αντιμετωπίσει τόσο την απογοήτευση όσο και την κούραση των παικτών του μετά το ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ όπου οι «μπλαουγκράνα» γνώρισαν την ήττα.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Μπόρις Ρίζικ από την Ουκρανία, ο Ρετζέπ Ανκαραλί από την Τουρκία και ο Όλεγκς Λάτισεβς από τη Λετονία.

Σχετικά άρθρα