Καμία βιασύνη για μεταγραφές

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κατάσταση αναζήτησης εξαιρετικών λύσεων ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τους ανθρώπους του αγωνιστικού σχεδιασμού, δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης. Υπάρχει χρόνος προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ, ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League, ανταγωνιστική και να είναι σε θέσει να διεκδικήσει τον τίτλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Pamesports.gr”, έχουν προκριθεί τρεις τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών -οι οποίες ωστόσο δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας- και γίνονται διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής, ώστε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν τα deal.  Οι ίδιες “πηγές” χθες το βράδυ ανέφεραν ότι ο Μιλοβάνοβιτς έχει κάτι εξαιρετικό στα σκαριά, σε ότι αφορά την περίπτωση του επιθετικού που θα έρθει για να πάρει με το καλημέρα τη φανέλα με το νούμερο 9. 

Πάντως πολύ δύσκολα θα υπάρξουν ανακοινώσεις πριν το τέλος του μήνα. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αρκετά πρωταθλήματα είναι στην… τσίτα, αρκετές ομάδες διεκδικούν στόχους και είναι λογικό να μην επιθυμεί καμία πλευρά και ειδικά αυτή των παικτών να διαρρεύσει κάτι. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα deal που χάλασαν επειδή υπήρξαν διαρροές. 

Η ΑΕΚ όπως σας έχουμε τονίσει ψάχνει για γκολκίπερ, ακραίους αμυντικούς, αριστεροπόδαρο στόπερ, ακραίους μεσοεπιθετικούς και σέντερ φορ.

Σχετικά άρθρα