Ο Ιβάν ανακοινώνει το πλάνο ανάπτυξης

Πρώτα θα τελειώσει το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ελληνικό δημόσιο και ύστερα θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και των επιχειρήσεών του σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό έλεγαν μεταξύ των άλλων άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον Σαββίδη και με αφορμή δηλώσεις δημάρχων και άλλων εκπροσώπων που μίλησαν για τις επενδύσεις του Σαββίδη.

Το πλάνο ανάπτυξης θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο Σαββίδης την κατάλληλη χρονική στιγμή και αφού προηγουμένως απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τον βραχνά των χρεών. Είναι ένα θέμα που θα τρέξει άμεσα.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει πως μετά την απεμπλοκή από αυτόν τον “βραχνά” των χρεών προς το δημόσιο, στόχος του είναι να περάσει στη φάση της ανάπτυξης των υπολοίπων υποδομών. Και όπως τόνιζαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Καλό θα είναι να αφήσουμε τον κ. Σαββίδη να προβεί στις ανακοινώσεις που είναι δεδομένο ότι θα είναι ενθαρρυντικές για το μέλλον και αρκετά επικαιροποιημένες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πλάνο ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα