Τόμιτς: «Δεν έχουμε χρόνο να απογοητευτούμε»

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν πτοήθηκε από την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Οι παίκτες μας μπορούν να το κάνουν, γιατί είναι επαγγελματίες και σε υψηλό επίπεδο μπορούν να το καταφέρουν», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο των Πειραιωτών.
 
Μιλώντας μετά το τέλος του ματς στη Βαρκελώνη, τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση και εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

«Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση. Σίγουρα όταν χάνεις δεν χαίρεσαι. Έχουμε μια μέρα για να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Είναι απλώς το 1-0, η σειρά είναι μεγάλη και πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Πιστεύω πιο πολύ έφταιξε η δική μας επίθεση, όχι τόσο πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ και η άμυνά μας. Στο πρώτο ημίχρονο, παρά τα 12 επιθετικά ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα, δεχτήκαμε 35 πόντους. Το πρόβλημά μας ήταν κυρίως επιθετικό.

Αυτό πρέπει να αλλάξουμε στο μυαλό των παικτών, να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία. Πρέπει να υπάρχει καλύτερο διάβασμα από την επίθεσή μας. Οι παίκτες μας μπορούν να το κάνουν, γιατί είναι επαγγελματίες και σε υψηλό επίπεδο μπορούν να το καταφέρουν».

Σχετικά άρθρα