Εξετάζεται ο φάκελος του Παναθηναϊκού

Ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα βρεθεί σήμερα (16/4) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς από χθες άρχισε η διαδικασία εξέτασης των φακέλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πράσινοι που, όπως υποστηρίζουν, έχουν καταθέσει έναν πλήρη φάκελο δίχως ελλείψεις και κενά, εκτιμούν ότι θα εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής που όχι μόνο θα δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα (δίχως περιορισμούς και ποινές) αλλά θα επιτρέψει και την παρουσία τους στα επερχόμενα πλέι οφ. Και τούτο διότι από εφέτος ισχύει ότι όσες ομάδες δεν λάβουν πιστοποιητικό από την επιτροπή της ΕΠΟ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ και κατ’ επέκταση στα Κύπελλα Ευρώπης και τη θέση τους θα πάρει η αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Στον Παναθηναϊκό (έχοντας και την εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών) θεωρούν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα καθώς στον φάκελό τους, μεταξύ άλλων, εμπεριέχονται όλοι οι υπογεγραμμένοι διακανονισμοί από παίκτες και προπονητές στους οποίους οφείλονται χρήματα, ενώ και το πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ είναι ρεαλιστικό και απόλυτα εφαρμόσιμο…

Η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι πιθανόν να βγει ακόμη και εντός 24ώρου…

Σχετικά άρθρα