Αρχική / Media (old articles) / Android for Work: Διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play η σουίτα εφαρμογών για επαγγελματίες
Android for Work: Διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play η σουίτα εφαρμογών για επαγγελματίες thumbnail

Android for Work: Διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play η σουίτα εφαρμογών για επαγγελματίες

Δύο μήνες πέρασαν από την παρουσίαση του Android for Work, τη σουίτα εφαρμογών της Google για όσους χρησιμοποιούν τις συσκευές τους και στην δουλειά τους, αλλά μόλις σήμερα ξεκίνησε τη διάθεση της μέσα από το κατάστημα Google Play. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να την εγκαταστήσετε δωρεάν σε συσκευές με έκδοση Android 4.0 ή μεταγενέστερη.

Work Profiles: Δημιουργία ξεχωριστού προφίλ σε συσκευές με Android 5.0 Lollipop, το οποίο κρατά απομονωμένα και προστατευμένα τα δεδομένα που αφορούν την εργασία. Το τμήμα IT των επιχειρήσεων μπορεί να εγκρίνει επαγγελματικές εφαρμογές που θα λειτουργούν μαζί με προσωπικές εφαρμογές των χρηστών, πάντα γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή και κρυπτογραφημένα. Παράλληλα, οι υπάλληλοι μπορούν να χρησιμοποιούν τις προσωπικές εφαρμογές τους γνωρίζοντας ότι οι εργοδότες έχουν δυνατότητα διαχείρισης μόνο των επαγγελματικών εφαρμογών και δεδομένων, άρα δεν μπορούν να διαγράψουν ή να παρακολουθήσουν τα προσωπικά δεδομένα τους.

Android for Work app: Για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich ή KitKat ή αν απλά δεν υποστηρίζουν τα προαναφερθέντα Work Profiles, η εφαρμογή Android for Work εξασφαλίζει στο τμήμα IT και στον υπάλληλο ότι τα emails, επαφές, αρχεία, ιστορικό πλοήγησης, ημερολόγιο και οι επαγγελματικές εφαρμογές θα παραμένουν προστατευμένα.

Google Play for Work: Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να διανέμουν τις επαγγελματικές εφαρμογές στους υπαλλήλους του προγράμματος Android for Work, με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία, ταχύτητα και σιγουριά ότι έχουν ελεγχθεί από το τμήμα IT.

Built-in Productivity Tools: Νέα σουίτα επαγγελματικών εφαρμογών για emails, επαφές και ημερολόγιο, με υποστήριξη των Exchange και Notes, και δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων, spreadsheets και παρουσιάσεων.

Android for Work – [Google Play Link]

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X