Τα «Καλάθια Αγάπης» ταξιδεύουν στην Ρόδο

Τα «Καλάθια Αγάπης», η εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς του ΕΣΑΚΕ, θα ταξιδέψουν μεθαύριο Σάββατο (18/4) στην Ρόδο. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Κολοσσός H Hotels – Ρέθυμνο Aegean για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θα προσφερθούν 50 «Καλάθια Αγάπης» με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του νησιού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο και την Μητρόπολη Ρόδου.
Οι 50 οικογένειες, που έχουν επιλεγεί, επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συνάντηση Κολοσσός H Hotels – Ρέθυμνο Aegean, η οποία θα γίνει στο Βενετόκλειο στις 17:00.
Παράλληλα, ο Κολοσσός H Hotels στo πλαίσιo της κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει με κάθε ευκαιρία, προσκαλεί τους φιλάθλους του, να γεμίσουν το γήπεδο και να φέρουν λίγα τρόφιμα συσκευασμένα τα οποία θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η χαρά της συμμετοχής στον αγώνα θα συνοδεύεται από την προσφορά τροφίμων τόσο του ΕΣΑΚΕ όσο και των Ροδιτών φιλάθλων με αποτέλεσμα, ένα πολύ όμορφο αθλητικό – ψυχαγωγικό αλλά και κοινωνικό απόγευμα.
Το Σάββατο (18/4) πριν την συνάντηση, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των αρχών του τόπου, του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, του προέδρου και ΔΣ του Κολοσσού H Hotels.H KAE Κολοσσός H Hotels θα παραδώσει τα τρόφιμα των φιλάθλων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 

Σχετικά άρθρα