Φοίνικας – Ολυμπιακός: Πράξη 3η

Στη Σύρο μεταφέρεται πλέον η σειρά των ημιτελικών της Volley League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα. Οι νησιώτες “έσπασαν” την έδρα των “ερυθρόλευκων” και απόψε (19:00) έχουν την ευκαιρία μπροστά στον κόσμο τους να κάνουν το 2-1 στις νίκες και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιδιώξουν να κάνουν το δικό τους break και να εξασφαλίσουν τουλάχιστον πως η σειρά θα επιστρέψει στο Ρέντη. Το 4ο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/4, 17:00) ενώ αν χρειαστεί και 5ο τότε θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά.

Η Σύρος κινείται στο ρυθμό των αγώνων και χαρακτηριστικό είναι ότι την Πέμπτη πριν από την έναρξη της προπόνησης ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος επισκέφτηκαν την ομάδα του Φοίνοικα, συνομίλησαν με τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, τους εμψύχωσαν και εξέφρασαν την ευχή το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την πρόκριση στους τελικούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Εμείς έχουμε έρθει στη Σύρο για να μπορέσουμε να κάνουμε το μπρέικ. Μετά την τελευταία εμφάνιση η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ξανά την τύχη στο μέρος μας. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να είμαστε πολύ αποφασισμένοι γιατί το κίνητρο μας είναι να φτάσουμε στον τελικό».

Σχετικά άρθρα