Αγώνες σωτηρίας και Ευρώπης

Με τρεις αναμετρήσεις για την 31η αγωνιστική ημέρα συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Super League. Τρεις αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες τόσο για τα play-off όσο και για την παραμονή στην κατηγορία.
Στον πρώτο αγώνα της ημέρα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στις 15:00 την Καλλονή. Οι Αγρινιώτες θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις οποίες ελπίδες τους για τα Play-off. Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Άφησε εκτός 18άδας του Κούσα, Κουτρομάνο, Βασιλείου και Σκαραμοτσινό. Από την αντίπερα όχθης ο Βαγγέλης Βλάχος πονοκεφαλιάζει καθώς δεν έχει στην διάθεσή του τους Χογκ, Δαύκο, Βαλιό, Κριπιντίρη, Ζόρντι και τον τιμωρημένο Χουάνμα.
Στην Ξάνθη η Skoda υποδέχεται τον Εργοτέλη στις 17:15. Οι γηπεδούχοι με νίκη πλησιάζουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη όμως κάτι τέτοιο στέλνει στη Football League τους φιλοξενούμενους. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεσή του τους Μπαξεβανίδη και Σολτάνι, ενώ ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσάνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Κέρκυρα υποδέχεται τον τρίτο στην βαθμολογία ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Κέρκυρας αναζητά βαθμολογική ανάσα παραμονής και θα την έχει με νίκη ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο για να είναι σε θέσει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και να βρεθεί στη δεύτερη θέση.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στην διάθεσή του τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Μαντούρο. Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Το σημερινό πρόγραμμα:
Παναιτωλικός – Καλλονή (15.00, NS3)Ξάνθη – Εργοτέλης (17.15, NS3)Κέρκυρα – ΠΑΟΚ (19.30, NS1)

Σχετικά άρθρα