Άυπνος από την χαρά του ο Π. Αγγελόπουλος! (video)

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υποδέχθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού στην επιστροφή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Βαρκελώνη και όπως είπε σε πολλά μέλη της αποστολής δεν κοιμήθηκε από την χαρά του μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε εκπληκτική την χθεσινή (17/4) νίκη των «ερυθρόλευκων» και τόνισε ότι η πιο κρίσιμη αναμέτρηση είναι εκείνη της προσεχούς Τρίτης (21/4, 20:00) στο ΣΕΦ, της τρίτης στην σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
–      Πρόεδρε, βρίσκεστε στην άφιξη της ομάδας και όπως είπατε και σε πολλά μέλη της δεν κοιμηθήκατε καν, έτσι;
«Η χαρά ήταν μεγάλη, η ένταση του αγώνα, ακόμα κι αν το βλέπεις από την τηλεόραση. Πρόκειται για πολύ μεγάλη, ιστορική νίκη και ήρθαμε εδώ για να υποδεχθούμε την ομάδα».
–      Μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια ποια είναι η εικόνα που έχετε σχηματίσει για τη σειρά;
«Η σειρά τώρα μεταφέρεται στο ΣΕΦ, ξέρουμε όλοι, έχουμε έμπειρους παίκτες, έμπειρους προπονητές. Το κρισιμότερο παιχνίδι είναι την Τρίτη (21/04, 20.00), κρατάμε χαμηλούς τόνους. Το μπάσκετ που παίξαμε χθες (17/04) ήταν εκπληκτικό, το ευχαριστηθήκαμε και συνεχίζουμε».
–      Περιμένατε τέτοια εμφατική αντίδραση από την ομάδα μετά το πρώτο παιχνίδι;
«Επειδή έχουμε ζήσει την ομάδα πολλά χρόνια κι έχουμε ζήσει ανατροπές δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτή την εμφάνιση. Περίμενα, πάντως, ότι θα αντιδράσουμε. Περίμενα ότι δεν θα είναι η εικόνα μας όπως ήταν στο πρώτο ματς, γιατί δεν ήταν η πραγματική εικόνα αυτή. Αυτό που είδαμε, όμως, ο τρόπος που θωρακίστηκε η ρακέτα μας στο πρώτο ημίχρονο, όπως είπε και ο αδελφός μου, δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Τέτοια άμυνα σε μια ομάδα επιθετική, δεν είναι ότι έπαιξες άμυνα δεν ξέρω και εγώ σε ποιον, είναι μια ομάδα ρυθμού που στηρίζεται στην επίθεσή της η Μπαρτσελόνα. Τους μπλοκάραμε τελείως».
–      Το μήνυμά σας προς τον κόσμο για το τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι;
«Να στηρίξει την ομάδα με φωνή από το πρώτο λεπτό, ανεξάρτητα από τη διαφορά, και να νιώθει υπερήφανος που βλέπει αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα εάν το νιώθεις το βγάζεις με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στο γήπεδο».
–      Μετά τη νίκη επί της Εφές Αναντόλου βλέπατε και πιο μακριά από τα προημιτελικά, βλέπατε και τη Μαδρίτη. Τώρα;
«Τώρα όλοι ξέρουμε πως αυτός είναι ο στόχος. Πλέον είναι δύο νίκες, αλλά για να γίνουν αυτές οι δύο νίκες θέλει ακόμα δουλειά».
 

Σχετικά άρθρα