Φαβορί ο Ατρόμητος

367. ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ ΟΒΕΡ 1.90
Από τις δύο αντιπάλους εκείνη που έχει ανάγκη τους βαθμούς είναι η φιλοξενούμενη η οποία τρέχει μήπως και προλάβει μια θέση για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Η Τορίνο αναμένεται να παίξει επιθετικά όπως άλλωστε το συνηθίζει μέσα στο 2015 μακρυά από την έδρα της και να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική ραθυμία που δείχνει η Σασουόλο. Για τους γηπεδούχους η χρονιά έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία καθώς εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Σέριε Α. Το +13 από τη γραμμή του υποβιβασμού, οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε δίνει στους γηπεδούχους την άνεση να παίζουν ελεύθερα και ειδικά μπροστά στο κοινό τους. Μετρά ήδη τέσσερα όβερ στα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε από τις αρχές Μαρτίου. Ανάλογη η εικόνα της “γκρανάτα” μακρυά από το Τορίνο με εννέα όβερ σε 15 ματς.

218. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 1.75
Σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση η οποία μοιάζει με τελικό όπου ο νικητής θα πάρει σαφές προβάδισμα για μια θέση στα πλέι οφ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Πρώτον διότι είναι εξαιρετικά δυνατοί στο Περιστέρι με απολογισμό έως τώρα 11-4-0, δεύτερον επειδή με την έλευση του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο έχουν οργανωθεί σε όλους τους τομείς και τρίτον χάριν της προϊστορίας καθώς από το 2003 και έπειτα έχουν υποδεχτεί επτά φορές τους Ηπειρώτες με απολογισμό έξι νίκες και μία “λευκή” ισοπαλία. Από την άλλη ο ΠΑΣ είναι ικανός και αποτελεσματικός στους “Ζωσιμάδες” όπου μάλιστα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος που έδωσε εκεί νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1. Εκτός όμως και ειδικά σε δυνατές έδρες δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά καθώς επιλέγει το αμυντικό στιλ παιχνιδιού. Περιμένω κλειστό ματς που ενδέχεται να κριθεί στο γκολ υπέρ των γηπεδούχων.

411. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΚΑΕΝ ΟΒΕΡ 1.75
Στην αμφίρροπη αυτή αναμέτρηση για την Λιγκ 1 της Γαλλίας συγκρούονται δύο κλαμπ που έχουν έφεση στα πολλά γκολ. Η Μονπελιέ που έχασε έδαφος στη διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου μετά την ήττα εκτός έδρας από την Τουλούζ μετρά εννέα συνεχόμενα όβερ μπροστά στο ένθερμο κοινό της. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα του Κουρμπίς θα κατέβει στο τερέν με επιθετική φιλοσοφία καθώς έχει ακόμη στόχο να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες για να προλάβει την πέμπτη θέση της κατάταξης. Οσο για την Καέν η οποία παλεύει να ξεφύγει από τη τη γραμμή του υποβιβασμού έφτασε τα 11 όβερ σε 16 εκτός έδρας αγώνες , επίδοση που είναι η υψηλότερη στην Λιγκ 1. Προέρχεται από καθαρή εντός ήττα με 3-0 κόντρα στη Μονακό και θα ψάξει βαθμούς παίζοντας χωρίς σκοπιμότητες όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει φέτος.

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
386. ΚΙΕΒΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Χ 2.85
389. ΛΑΤΙΝΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ Χ 2.90
441. ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ Χ 3.35

Σχετικά άρθρα