Επιλογές από Αργεντινή, Χιλή και Κολομβία

Σχετικά καλό ήταν το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς πέρασαν οι 3 από τις 5 επιλογές μας. Συγκεκριμένα, μας πλήρωσαν οι Σανταντέρ (1-0 τη Λούγκο), Ουν. ντε Κατόλικα (3-0 την Κόλο Κόλο), καθώς και το ζευγάρι Λα Εκιδάδ – Ουΐλα (1-2, είχαμε επιλέξει το goal). Χάσαμε την Ατλέτικο Νασιονάλ η οποία έφερε 2-2 με την Τζούνιορ την οποία νικούσε 2-0 μέχρι το 66’, καθώς και την Ουέλβα που ηττήθηκε «καθαρά» με 3-1 στην έδρα της Αλμπαθέτε.

421 ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΑΟΥΝΤΑΞ GOAL 1,60
Επιλέγουμε το goal για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 7 από τα τελευταία 8 μεταξύ τους στην έδρα της Κονσεπσιόν. Τα 5 εξ αυτών μάλιστα ήταν και over, τα άλλα δύο έληξαν 1-1. 2) Η γηπεδούχος μετράει 7 σερί goal στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα (όλα ήταν και over), καθώς και 4 σερί ανεξαρτήτως έδρας! Η φιλοξενούμενη από την άλλη, έχει 5 στα τελευταία 6 ματς της εντός – εκτός (τα 4 ήταν και over), αλλά και 3 συνεχόμενα μακριά από το «σπίτι» της (όλα και «4-6 γκολ»). Εννοείται ασφαλώς ότι πολύ καλή επιλογή είναι και το over στο συγκεκριμένο παιχνίδι (στο 1,80 η απόδοση που κρίνεται ικανοποιητικότατη).

459 ΡΙΒΕΡ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1 1,60
Η Ρίβερ κατεβαίνει με ψυχολογία κόντρα στην Μπάνφιλντ έπειτα από τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στο Λιμπερταδόρες (νίκησε 3-0 τη Σαν Χοσέ και σε συνδυασμό με το 5-4 της Τίγκες στην Αουρίτς, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Μπόκα). Μαζί της έχει και την παράδοση (6-0-2 στα τελευταία 8 μεταξύ τους στο «Μονουμεντάλ», τελευταία ήττα το 2010). Επιπλέον, η αντίπαλός της παρατάσσεται με δύο σημαντικότατες απουσίες (του στόπερ Βίτορ και του φορ Νόιερ, σε αυτές στάθηκε και ο προπονητής της Αλμέιδα), η οποία τρέχει καλό σερί (4-1-0 στα τελευταία 5), αλλά στα 3 εξ αυτών αντιμετώπισε δύο νεοφώτιστες και την υποδεέστερη Σαν Μάρτιν, στο τέταρτο ματς νίκησε 2-1 την Εστουδιάντες (προέρχονταν από κρίσιμο ματς το Λιμπερταδόρες) ενώ έχανε 1-0 μέχρι το 88’ και στο 5ο (την προηγούμενη αγωνιστική), ηττήθηκε 2-1 από τη Λανούς.

478 ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ GOAL 1,75
Πάμε με το goal για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 5 από τα τελευταία 7 μεταξύ τους. 2) Η Κάλι μετράει 9 στα τελευταία 10 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 9 σερί μακριά από το γήπεδό της! 3) Είναι πολύ κρίσιμο το ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς θέλουν να παραμείνουν στην προνομιούχο 8άδα (οπότε θα… ψάξουν με κάθε τρόπο τη νίκη), ενώ η Σάντα Φε θα κατέβει και με αρκετές αλλαγές, αφού έχει το μυαλό και στον μεσοβδόμαδο «τελικό» με την Ατλας για το Λιμπερταδόρες (κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση) και η Ντεπορτίβο έχοντας τα… κλασικά της αμυντικά κενά (δέχεται σχεδόν 2 γκολ ανά αγώνα ανεξαρτήτως έδρας).

Σχετικά άρθρα