«Χ»άρηκαν και οι δύο στο Περιστέρι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος, με τις δύο ομάδες να διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ.
Ο Τσάβες στο 13′ και ο Πίτου Γκαρσία στο 84′ τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.Α’ ΗμίχρονοΟ Ατρόμητος θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του στα πρώτα λεπτά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι Περιστεριώτες απώλεσαν όμως μια καλή ευκαιρία με τον Ναπολεόνι και στην επομενη φάση (13ο λεπτό) δέχτηκαν γκολ με τον Τσάβες να πιάνει το πλασέ στην κίνηση, στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Τσουκαλά από αριστερά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γκορμπούνοφ.Στο 22′ ο ΠΑΣ απείλησε και παλι με τον Τζημόπουλο να πιάνει την κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε μόλις άουτ. Στο 32′ ο ΠΑΣ έφτασε και πάλι με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Μανιάς και ο Τσάβες συνεργάστηκαν πολύ ωραία, όμως το σουτ του δεύτερου απέκρουσε σωτήρια ο Γκορμπούνοφ. Ο Ατρόμητος ενέτεινε τις προσπάθειες στη συνέχεια προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και στο 37′ ο Ναπολεόνι που ελίχθηκε όμορφα έξω από την περιοχή, βρήκε χώρο και σούταρε, όμως ο Βελλίδης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε με διπλή πεοσπάθεια.Β’ ΗμίχρονοΣτο δεύτερο ημίχρονο ο Νιόπλιας έριξε στο παιχνίδι τον Παπάζογλου προκειμένου να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή κι ο Ατρόμητος έχοντας την κατοχή προσπάθησε να βρει διαδρόμους και να απειλήσει. Οι Περιστεριώτες αφού δεν κατάφερναν να βρουν χώρους άρχισαν να δοκιμάζουν μακρινά σουτ, με τον Βελλίδη να μην ανησυχεί.
Όλα αυτά μέχρι το 84ο λεπτό, όταν ο Πίτου Γκαρσία όπλισε ξανά και με σουτ κεραυνό, πολλά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-1. Μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ιωαννίδη ο Ατρόμητος πίεσε για την ολική ανατροπή, αλλά έμεινε στην προσπάθεια.Παίκτης απο “χρυσάφι”Ο Πίτου Γκαρσία δοκίμασε την τύχη του με σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να βρει δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.Έτσι κρίθηκεΟ Ατρόμητος αδυνατώντας να βρει επιθετικές λύσεις με κάθετες από τον άξονα και τα πλάγια, άρχισε να μακρινά σουτ κι ένα από αυτά έμελλε να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Βελλίδη, με το οποίο κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα.Η “σφυρίχτρα”Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης δεν είχε κάποια δύσκολη φάση να διαχειριστέι κι ως εκ τούτου δεν… ίδρωσε για να τα βγάλει πέρα.
Οι συνθέσεις:Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος (46′ Παπάζογλου), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (79′ Καράσκο), Μαρσελίνιο (62′ Μπρίτο).ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης (53′ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μανιάς (65′ Σαπαλίδης), Χαρίσης (79′ Γιάκος), Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες.

Σχετικά άρθρα