Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί ο Πύργος Ηλείας
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί ο Πύργος Ηλείας thumbnail

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί ο Πύργος Ηλείας

Η πόλη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς υπολογίζεται ότι έχουν συσσωρευτεί περίπου 10 χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών και κάθε ημέρα προστίθενται ακόμα 50 τόνοι


Δεκάδες κάτοικοι άδειασαν κάδους με σκουπίδια στην είσοδο του δημαρχείου του Πύργου για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και οκτώ μήνες στην πόλη καθώς δεν γίνεται αποκομιδή των απορριμάτων γιατί δεν τα δέχονται οι χωματερές των γειτονικών δήμων.


Η πόλη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς υπολογίζεται ότι έχουν συσσωρευτεί περίπου 10 χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών και κάθε ημέρα προστίθενται ακόμα 50 τόνοι.

Την αδυναμία του να βρει λύση εξέφρασε ανοικτά ο Δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιάτσης ο οποίος παρέλαβε όπως λέει ένα αδιέξοδο από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και ζήτησε τη συνδρομή της Πολιτείας καθώς συνάντησε στην κλειστές πόρτες τους Χώρους Υγειονομικής Ταφής των όμορων Δήμων.

Η κατάσταση είναι τέτοια που αύριο και ως την Παρασκευή τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.


http://www.protothema.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X