Ατρόμητος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

Για ανηλεή πόλεμο κάνει λόγο η ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή την κλήση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου, από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς με την κατηγορία της δωροδοκίας – δωροληψίας.
Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για την εμπλοκή της ομάδας μας σε κατηγορίες που ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και επιχειρούν από «θύματα» ενός ανηλεούς πολέμου να μας καταστήσουν «θύτες».
Ως εδώ όμως και μη παρέκει! Καμία κατηγορία και καμιά καταγγελία απ’ όπου και αν προέρχεται δεν μπορεί να μας αγγίξει. Αυτή την ομάδα έχει μάθει να κερδίζει και να χάνει ΜΟΝΟ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει όλη η φίλαθλη Ελλάδα.
Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη νίκη μας με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» που στέρησε από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα; Τη νίκη μας πέρσι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σκορ 2-1; Τις νίκες μας φέτος με Ολυμπιακό με σκόρερ μάλιστα τον δανεικό Τάσο Καραμάνο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και στην συνέχεια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα μας;
Πάρτε το λοιπόν χαμπάρι και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας: Αυτή την ομάδα δεν μπορεί κανείς να την δωροδοκήσει και ούτε καν να την πλησιάσει.
Σας το ξαναλέμε μήπως και το εμπεδώσετε καλά πως η ποδοσφαιρική Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος γι’ αυτό έχουμε κερδίσει τον καθολικό σεβασμό με την αυτόνομη και αυτόφωτη πορεία μας.
Όσο για τον εμπνευστή αυτής της κατηγορίας να είστε σίγουροι ότι θα κληθεί να αποδείξει τα όσα λέει πολύ σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Εμείς από σεβασμό προς το έργο του Ανακριτή σταματάμε εδώ, αλλά να το ξέρετε καλά: Τον Ατρόμητο σταματήστε να τον εμπλέκετε στα δικά σας «παιχνίδια». Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»”.

Σχετικά άρθρα