Αρχική / Media (old articles) / Android Wear: Μεγάλη αναβάθμιση επιτρέπει επικοινωνία με το smartphone ακόμη και αν το αφήσεις σπίτι
Android Wear: Μεγάλη αναβάθμιση επιτρέπει επικοινωνία με το smartphone ακόμη και αν το αφήσεις σπίτι thumbnail

Android Wear: Μεγάλη αναβάθμιση επιτρέπει επικοινωνία με το smartphone ακόμη και αν το αφήσεις σπίτι

Η Google αντιμετωπίζει το Android Wear όπως κάθε άλλη πλατφόρμα της και φροντίζει ανά τακτά διαστήματα να προχωρά σε αναβαθμίσεις που προσθέτουν ακόμη περισσότερες λειτουργίες για τους χρήστες των smartwatches. Όπως ανακοίνωσε χτες, το επόμενο update του Android Wear θα περιλαμβάνει τις εξής πολύ σημαντικές προσθήκες:

WiFi support: Οι χρήστες θα μπορούν να αφήνουν στο εξής τα smartphones τους στο σπίτι και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, να στέλνουν μηνύματα και να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές που επιθυμούν υπό την προϋπόθεση ότι το Android Wear smartwatch τους είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο WiFi και ταυτόχρονα το smartphone τους είναι συνδεδεμένο είτε σε δίκτυο WiFi είτε σε πρόγραμμα data.

Always-on Apps: Η οθόνη του smartwatch θα παραμένει ανοικτή για όσο διάστημα τρέχει κάποια εφαρμογή που έχει επιλέξει ο χρήστης, έτσι ώστε να μην χάνονται οι πληροφορίες σε περίπτωση που χαμηλώσει το χέρι του.

Emojis: Δυνατότητα να ζωγραφίζεις emojis στην οθόνη του smartwwatch με το χέρι. Στη συνέχεια, το λογισμικό θα μεταφέρει το σχέδιο σε ψηφιακή μορφή μέσα στο κείμενο ή το μήνυμα.

Στα παραπάνω προσθέστε τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε επαφές και εφαρμογές με ένα tap στην κεντρική οθόνη, καθώς και την υποστήριξη scrolling με γύρισμα του καρπού.

Οι αλλαγές θα εμφανιστούν πρώτα στο LG Watch Urbane και στη συνέχεια σε όλα τα Android Wear smartwatches.

[Google]

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X