Το Grexit τρομάζει τον Λανγκ

Δεν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα που έρχονται από την Ελβετία για την περίπτωση του δεξιού μπακ της Γκρασχόπερς Μίκαελ Λανγκ. Μολονότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μια δελεαστική πρόταση στον 24χρονο διεθνή αμυντικό, που τον καλύπτει οικονομικά, εντούτοις εκείνος προβληματίζεται για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στη χώρα γενικότερα.

Τα σενάρια για Grexit σε οικονομία και ποδόσφαιρο, έχουν προκαλέσει ανησυχία στον Λανγκ, ο οποίος πλέον έχει ενδοιασμούς για να απαντήσει το τελικό «ναι» στο Τριφύλλι. Όπως έλεγε σε δημοσιογράφους στην πατρίδα του, προτεραιότητα γι’ αυτόν αποτελεί ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όπως είναι το γερμανικό και το ιταλικό, το οποίο θα του προσφέρει και ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως από τον παίκτη, αλλά γνωρίζουν για τους ενδοιασμούς του και για το λόγο αυτό προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα προχωρώντας παράλληλα σε δύο άλλες περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Η τελική απάντηση του Λανγκ αναμένεται τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά ούτως ή άλλως στο Τριφύλλι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να του αλλάξουν γνώμη για τα ενδεχόμενα Grexit. Απλώς ελπίζουν να μην βρει μια ικανοποιητική πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα…

Σχετικά άρθρα