Παπακαλιάτης και άλλοι για τον ΟΦΗ

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Μανόλης Παπακαλιάτης αλλά και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης φέρονται διατεθειμένοι να αναλάβουν τις τύχες του ΟΦΗ.Το ενδιαφέρον αποκάλυψε η εφημερίδα του Ηρακλείου «Πατρίς». Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφερόταν ότι προχθές πραγματοποιήθηκε συνάντηση παραγόντων για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ.
Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου αλλά δεν κατέληξε σε αποφάσεις καθώς υπήρξαν σημαντικές απουσίες οι οποίες έβαλαν φρένο σε οποιαδήποτε σκέψη για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Στην συνάντηση έδωσαν το “παρών” ο πρόεδρος της Χερσονήσου Φώτης Τσάλος (είχε την έμπνευση για την μάζωξη), καθώς και οι πρώην παράγοντες της ομάδας Μανόλης Παπακαλιάτης, Κώστας Κλάδος, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Παπαματθαιάκης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Χαλκιαδάκης” Βαγγέλης Αποστολάκης.
Φια το θέμα μίλησε σήμερα ο Μανόλης Παπακαλιάτης στον «ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1» εκφράζοντας την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα που είχε η προσπάθεια που έγινε από τον κ. Τσάλο ενώ επανέλαβε την θέση του ότι ο ΟΦΗ πρέπει ναξεκινήσει από την Γ’ Εθνική. Ο πρώην ιδιοκτήτης του “Ηράκλειο” εκδήλωσε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για τον ΟΦΗ υπό προϋποθέσεις. «Εχω πεί αρκετές φορές ότι θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ, αλλά δεν μπορώ μόνος. Μαζί με άλλους Ηρακλειώτες, ναι, μπορώ να τοκάνω. Με αυτό το σκεπτικό με πήρε τηλέφωνο ο κ. Τσάλος, ο οποίος με κάλεσε στην συνάντηση αυτή που διοργάνωσε. Ομως τελικά η συνάντηση αυτή ήταν μια αποτυχία». Σύμφωνα με τον κ. Παπακαλιάτη το θέμα του ΟΦΗ είναι κυρίως οικονομικό. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν δεν βρεθούν κάποιοι Ηρακλειώτες που να αγαπάνε τον ΟΦΗ και να θελουν να βάλουν κάποια χρήματα για να βοηθήσουν τον ΟΦΗ σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Να γίνει μια ισχυρή ομάδα που θα ανέβει στην Β Εθνική και εν συνεχεία με ένα σωστό προγραμματισμό ξανά στην Σούπερ Λιγκ. Δεν μπορώ να πω το ποσό που χρειάζεται. Ακόμα και 1 εκ. ευρώ να πει κανείς ότι χρειάζεται, θα εξαρτηθεί και απο άλλους παράγοντες για να επανέλθει η ομάδα. Χρειάζεται μια σωστή οργάνωση και η στελέχωση της ομάδας απο ανθρώπους που να γνωρίζουν το αντικείμενο».
Στην συνέχεια ο έμπειρος παράγοντας είπε ότι θα κάνει προσπάθειες για να δει αν μπορεί να βρεθεί λύση για τον ΟΦΗ: «Πίστεψα ότι αυτή η ενέργεια απο τον κ.Τσάλο είναι αρκετή. Ομως δεν ήταν. Θα ξεκινήσω τις δικές μου επαφές. Θα μιλήσω με κάποιους ανθρώπους και αν υπάρχει ανταπόκριση προχωράμε. Θα πάρω 6-7 άτομα που γνωρίζω ότι είχαν βοηθήσει τον ΟΦΗ και τον είχαν και στο παρελθόν στηρίξει οικονομικά». Σε ό,τι αφορά την επανεκίννηση ο κ. Παπακαλιάτης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να είναι μονόδρομος. Η ομάδα πρέπει να πάει στη Γ’ Εθνική. Δεν μπορεί να μείνει στη Β’ Εθνική με ταχρέη που κανείς δεν γνωρίζει πόσα είναι. Η λύση είναι μια. Γ´ Εθνική, μια καθαρή ομάδα, με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση που σε 3-4 χρόνια θα επανέλθει στην Σούπερ Λίγκ».

Σχετικά άρθρα