Πράνιτς: «Ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες»

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια του Ντάνιελ Πράνιτς σχετικά με την απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να μην κρατήσουν τον Φραν Τούντορ στην ομάδα, ο Κροάτης μέσος των Πρασίνων θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αντιστρέψει το κλίμα λέγοντας πως στο μήνυμά του δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες…

Αναλυτικά ο Πράνιτς έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι αναφορικά με όσα γράφτηκαν στον Τύπο μετά το μήνυμά μου προς τον Φραν Τούντορ.

Το μοναδικό μου κίνητρο και ο στόχος που είχα με το μήνυμα που έγραψα, ήταν να συγχαρώ τον μικρό για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες, ούτε διάθεση να συζητήσω τι δεν πήγε καλά με τον Φραν και τον Παναθηναϊκό. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, δίχως να σημαίνει ότι από τις δύο είναι λανθασμένη. Απλά έγινε… Προχωράμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας.

Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα παλεύω και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Είναι κάτι που αναγνώρισα και στον Φραν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να του ανεβάσω το ηθικό και να τον ενθαρρύνω για τη συνέχεια ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να το κάνει κάθε μέρα αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει καρπούς και θα επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο».

Ο Πράνιτς είχε γράψει το περασμένο Σάββατο στον Τούντορ: «Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω στον Παναθηναϊκό πίστευα σε εσένα. Η ευχή μου ήταν πως μια ημέρα θα ήσουν στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ. Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε. Αλλά κοίτα ότι η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Σήμερα είναι η ημέρα σου. Μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο γιατί το αξίζεις. Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου. Δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις, κανείς δεν σε βοήθησε. Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί δεν είναι σημαντικοί. Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος. Και αν δεν το γνωρίζουν θα το ανακαλύψουν.

Είμαι τόσο χαρούμενος για εσένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε εσένα, άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρότερα».

Σχετικά άρθρα