Ιβάνοβιτς: «Πιάσαμε ταβάνι στο ΟΑΚΑ»

Την ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αυτή τη σειρά αναγνώρισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το τέλος του game 4 στο ΟΑΚΑ.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην Μόσχα αλλά στην Αθήνα έδωσε ότι μπορούσε. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τον Γκάνι Λαουάλ και το γεγονός ότι δεν είναι στις επιλογές του, υπογράμμισε ότι είναι δική του απόφαση.
Αναλυτικά:
«Μας έλειψε λίγη προσπάθεια και λίγη δύναμη για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ μέχρι το 28-29’, αλλά μέχρι τότε είχαμε καλή άμυνα. Μετά σταματήσαμε να παίζουμε, η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε σχέση με τη Δευτέρα, ενώ εμείς δεν είχαμε ευστοχία στο τρίποντο και δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στη Μόσχα, αλλά εδώ δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε αυτή τη σειρά», είπε αρχικά.
Για την απουσία του Λαουάλ: «Είναι δική μου απόφαση».
Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για αυτό».
Για το αν έπιασε ταβάνι ο Παναθηναϊκός: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα στο Top 16. Απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, απέναντι στη Ζαλγκίρις, απέναντι στην Άλμπα, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και να έχουμε καλύτερο σταύρωμα από την ΤΣΣΚΑ στα προημιτελικά. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πλήρης ομάδα, με πλεονέκτημα στα ύψη. Μπορεί κάποια άλλη ομάδα να μας ταίριαζε καλύτερα. Σε αυτά τα δύο ματς φτάσαμε στο μέγιστο, αλλά στη Μόσχα όχι».
Για τον κόσμο: «Ήταν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ και βοηθά τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Οι φίλαθλοί μας βοηθούν την ομάδα χάνει-κερδίζει κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Σχετικά άρθρα