Δυάδα από το Γιουρόπα

Δεν πήγαμε καλά χθες το βράδυ, καθώς δεν ήρθε κανένα εκ των δύο over που επιλέξαμε. Η Εμελεκ έμεινε στο 2-0 με την Ουν. ντε Τσίλε και η Σαν Λορέντζο έχασε 1-0 από τη Ντανούμπιο.

149 ΝΑΠΟΛΙ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,60
Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Γιουρόπα, η πρόκριση ουσιαστικά έχει κριθεί, καθώς η Νάπολι νίκησε 4-1 στο πρώτο παιχνίδι. Αναμένεται λοιπόν, ανοιχτό παιχνίδι, καθώς είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι Γερμανοί δεν τα παρατάνε ποτέ. Θα μπουν μέσα για να διεκδικήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση. Τα 3 τελευταία παιχνίδια τους στον θεσμό ήταν over, ενώ βρήκε δίχτυα στα 13 από τα τελευταία 15 ματς εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Νάπολι από την άλλη, έχει 4 over στα τελευταία 6 στον θεσμό, 3 σερί ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και 3 στα τελευταία 5 στο γήπεδό της. Επιπλέον, ήταν over τα 10 από τα τελευταία 11 στο γήπεδό της στο Γιουρόπα! Συν το ότι δέχτηκε γκολ στα 8 από τα τελευταία 12 στο «Σαν Πάολο». Η λογική λέει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, οπότε έχει τύχη και το goal το οποίο βρίσκουμε χαμηλότερο από το over κατά 0,10 (1,50 μέσο όρο).

151 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. 2-3 G 2,00
Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Γιουρόπα, η πρόκριση είναι «ανοιχτή», καθώς το πρώτο ματς έληξε 1-1. «Βλέπουμε» νίκη της Φιορεντίνα, αλλά δεν βρίσκουμε αξία στον «άσο» στις αποδόσεις που κυκλοφορεί, αφού η Ντιναμό «τρέχει» σερί 28-5-4 τη φετινή σεζόν. Προτιμούμε να ποντάρουμε στο «2-3 γκολ», καθώς δεν πιστεύουμε ότι θα «ανοίξει» το ματς. Επιπλέον, το συγκεκριμένο bet υποστηρίζεται και από τα παρακάτω: 1) Η Φιορεντίνα έχει 8 σερί «2-3 γκολ» στο Γιουρόπα και 10 στα τελευταία 11 (μόνο με τον ΠΑΟΚ δεν το έφερε), ενώ μετράει 6 στα τελευταία 7 στο γήπεδό της και 7 στα τελευταία 9 ματς εντός – εκτός (και στις δύο περιπτώσεις ανεξαρτήτως) διοργάνωσης. 2) Η Ντιναμό έχει 8 «2-3 γκολ» σε 10 αγώνες φέτος στο Γιουρόπα, ενώ ήταν «2-3 γκολ»« και οι 4 ήττες που έχει υποστεί τη φετινή σεζόν (2-0 από τη Σαχτάρ στο Σούπερ Καπ, 3-0 από Ααλμποργκ, 2-1 από Γκινγκάμπ και 2-1 από Εβερτον στο Γιουρόπα)!

Σχετικά άρθρα