Αρχική / Media (old articles) / Send Directions: Στέλνεις διαδρομή από τον υπολογιστή στο Android smartphone μέσα από το Google Search
Send Directions: Στέλνεις διαδρομή από τον υπολογιστή στο Android smartphone μέσα από το Google Search thumbnail

Send Directions: Στέλνεις διαδρομή από τον υπολογιστή στο Android smartphone μέσα από το Google Search

Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε πως να βρίσκουμε την Android συσκευή μας με μια εντολή μέσα από τη μηχανή αναζήτησης της Google, και σήμερα η εταιρεία αποκαλύπτει μια ακόμα χρήσιμη λειτουργία, αν και για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Εάν ένας χρήστης θέλει να πάρει οδηγίες για μια διεύθυνση, τότε γράφοντας “Send Directions” στη μηχανή αναζήτησης θα του εμφανίζεται ένας χάρτης και με ένα click θα στέλνει τις πληροφορίες στην Android συσκευή του, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να επαναλάβει την ίδια διαδικασία και από εκεί. Ουσιαστικά, έχουμε μια λειτουργία push notification από τον υπολογιστή στο smartphone και η διαδρομή εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή Google Maps.

Όπως προαναφέραμε, η εντολή “Send Directions” λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ, αλλά πιθανότατα θα τη δούμε σε όλο τον κόσμο πολύ σύντομα.

[Google]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X