Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τάκης Διαμαντόπουλος, Ο φωτογράφος σταρ και πολιτικών αποκαλύπτει τα μυστικά τους
Τάκης Διαμαντόπουλος, Ο φωτογράφος  σταρ και πολιτικών αποκαλύπτει τα μυστικά τους thumbnail

Τάκης Διαμαντόπουλος, Ο φωτογράφος σταρ και πολιτικών αποκαλύπτει τα μυστικά τους


Πώς ήταν η φωτογράφιση με Μητσοτάκη και Σημίτη – Ποιο είναι το «καλό» προφίλ για άνδρες και γυναίκες;Ο φωτογράφος πολιτικών και καλλιτεχνών Τάκης Διαμαντόπουλος μίλησε για όλα ή σχεδόν για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΒΗΜΑFM. 

 

 


Ο Διαμαντόπουλος απάντησε σε όλα και αποκάλυψε τα παρασκήνια της φωτογράφισης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Η φωτογράφιση είχε διάρκεια μόλις είκοσι λεπτά, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός έμεινε στο στούντιο για μία ολόκληρη ώρα, επειδή του είχαν πει ότι τόσο έπρεπε να  μείνει… «Όταν φωτογράφισα για πρώτη φορά τον Σημίτη, του είπαν από το γραφείο ότι "θα πας στον Τάκη Διαμαντόπουλο και θα καθίσεις περίπου μια ώρα για τις φωτογραφίες", επειδή δουλεύω πολύ γρήγορα, η φωτογράφιση τελείωσε σχεδόν στα 20 λεπτά. Η φωτογράφιση λοιπόν τελείωσε στα 20 λεπτά, κάθισε όμως στο στούντιο μια ώρα, επειδή του είχαν πει από το γραφείο, να κάτσει μια ώρα και αρχίσαμε και συζητάγαμε για την φωτογραφία. 


Του έχω κάνει πολλές φωτογραφίσεις, όπως και του Μητσοτάκη, όλους γενικά».Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις ελιές του Σημίτη, που είχαν εξαφανιστεί από την συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Τάκης Διαμαντόπουλος προτίμησε να μην απαντήσει και χαρακτήρισε το γεγονός «κάτι που τον πονάει»!Σχετικά με την φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου, στην δεύτερη σειρά της οποίας εικονίζεται και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Τάκης Διαμαντόπουλος δήλωσε: «Ήταν μια αφίσα με τα δέκα άτομα και ο Μητσοτάκης ήταν στη δεύτερη σειρά. Το πώς έγινε αυτή η φωτογραφία είναι μια μεγάλη ιστορία και μάλιστα αυτό που δεν μου αρέσει, που γίνεται μερικές φορές από τον Τύπο, ήταν το ότι όταν εξαφανιζόταν ένας ένας από αυτούς, έλεγαν για δέκα μικρούς νέγρους και με είχαν πάρει από τη ΝΔ και μου ζητούσαν μια φωτογραφία για μια εφημερίδα- δεν είχαν καν το ψηφιακό αρχείο- και τους είπα "μη δίνετε φωτογραφία, γιατί αρχίζουν και βάζουν Χ" και μου είπαν "ευχαριστούμε πάρα πολύ, μη δώσεις φωτογραφία σε κανένα".


Προσπαθώντας λοιπόν να προστατέψω τη δουλειά μου, προστατεύω και τους άλλους».

Ποιο είναι όμως το «καλό» μας προφίλ; Ο Διαμαντόπουλος υποστήριξε (και σίγουρα γνωρίζει καλύτερα από όλους), ότι «η τελειότερη πλευρά του προσώπου των ανθρώπων είναι η δεξιά πλευρά»!
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν οι γυναίκες ή οι άνδρες είναι πιο κοκέτες, ο Τάκης Διαμαντόπουλος απάντησε, ότι, είτε πρόκειται για πολιτικούς, είτε για καλλιτέχνες, πάντα οι άνδρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για την εμφάνισή τους από τις γυναίκες!

Διά χειρός Διαμαντόπουλου
Για το γυμνό άλμπουμ που έχει κάνει ο διάσημος φωτογράφος δήλωσε: «Ήταν το τρίτο μου βιβλίο που έκανα. Ήταν μια ιδέα του Διονύση Φωτόπουλου. Μου λέει έχεις τόσες φίλες, γιατί δεν τις παίρνεις ένα τηλέφωνο, να κάνεις ένα βιβλίο με γυμνό; Πράγματι προχώρησε αυτό και μέσα σε 6-8 μήνες έγινε το βιβλίο».Τέλος ο Διαμαντόπουλος αποκάλυψε ότι για να φωτογραφίσει μια γυναίκα πρέπει πρώτα να είναι ερωτευμένος: «Για να βγάλω ωραία μια γυναίκα, προς στιγμήν ερωτεύομαι. Η φωτογραφία έχει πάρα πολύ ερωτικό μέσα»!


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X