«Θέλουμε Τουρέ, δεν πωλείται ο Ικάρντι»

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Ερίκ Τοχίρ μίλησε για τα μεταγραφικά των «νερατζούρι» και αποκάλυψε την πρόθεση της ιταλικής ομάδας να κινηθεί για την απόκτηση του Γιαγιά Τουρέ! Επίσης, ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας ανέφερε πως δεν θα παραχωρηθεί ο Ικάρντι, λέγοντας πως οι δυο πλευρές μιλούν ήδη για την επέκταση του συμβολαίου τους.
 
Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» εξέφρασε τη σιγουριά ότι αν αποκτηθεί, ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μπορέσει να τον εντάξει στην ομάδα και έτσι ο Γιάγια Τουρέ θα μπορεί να προσφέρει…
«Μας αρέσει και είμαστε σίγουροι ότι ο Μαντσίνι θα ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί πλήρως το ταλέντο του. Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Σίτι, αλλά, στην ποδοσφαιρική αγορά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει», είπε ο Ερίκ Τοχίρ για τον Ιβοριανό άσο….

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μάουρο Ικάρντι και ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού άσου. «Δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Ικάρντι, είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας», είπε ο Ινδονήσιος και συνέχισε: «Συχνά, προτάσεις με πολλά λεφτά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, όμως όχι για τον Μάουρο, καθώς το μυαλό του δεν είναι πάνω από το κεφάλι του. Συζητάμε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι σημαντικό να παραμείνει στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα