«Κλειδωμένα» 3 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας!

Δεν επιτρέπεται ποντάρισμα στο Στοίχημα στους αγώνες Λεβαδειακού-Ατρόμητου, Εργοτέλη-Κέρκυρας και Αστέρα Τρ.-Παναιτωλικού.
Σε ποιους αγώνες έχουν αλλάξει οι αποδόσεις.

 Το ένα μετά το άλλο «κλειδώνουν» στο Στοίχημα τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας!
Η αρχή έγινε το πρωί της Τρίτης με την «φραγή» από τον ΟΠΑΠ του αγώνα Λεβαδειακού-Ατρόμητου, ο οποίος είχε δοθεί με αποδόσεις 2,05 στον «άσο» και 3,10 στο «Χ» και στο «διπλό». Η απόδοση του «άσου» στις περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων άρχισε να πέφτει και σχετικά γρήγορα βρέθηκε στο 1,60 έως 1,70.
Το βράδυ της Πέμπτης «κλειδώθηκε» ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό της Δευτέρας ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Κέρκυρα, το οποίο είχε αποδόσεις 2,05 στον «άσο», 3,40 στο «Χ» και 2,85 στο «διπλό». Μεγάλο ποντάρισμα έγινε και στο συγκεκριμένο ματς, με το «διπλό» να κατρακυλάει στις περισσότερες εταιρείες και να φτάνει στο 1,60. Η Κέρκυρα δηλαδή από αουτσάιντερ έγινε «καυτό» φαβορί.
Το τρίτο παιχνίδι που μπήκε στον … πάγο είναι του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό. Ο «άσος» είχε δοθεί με απόδοση 1,45, το «Χ» με 3,45 και το «διπλό» με 6,50. Πτωτική τροχιά σε αυτό το ματς ακολουθεί το «διπλό» που βρίσκεται κάτω από το 5,00 ενώ ο «άσος» του Αστέρα έχει ανέβει από το 1,65 και πάνω.
Στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, που συνεχίζεται το ποντάρισμα, έχουν υποχωρήσει οι αποδόσεις για 3 «άσους». Οι 2 είναι φαβορί. Ο «άσος» του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό από το 1,70 έχει πέσει στο 1,50 και ο αντίστοιχος του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το 1,50 βρίσκεται στο 1,35. Ο τρίτος «άσος» είναι αουτσάιντερ, του Πανιώνιου στο ματς με τον Ολυμπιακό. Από το 6,50 έχει υποχωρήσει στο 5,00. Παράλληλα το «διπλό» του Ολυμπιακού έχει ανέβει από το 1,45 στο 1,55 όπως και το «Χ» από το 3,45 στο 3,50.
Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο μέχρι τώρα δεν έχουν αλλάξει οι αποδόσεις είναι το σημερινό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ξάνθη με τον «άσο» να διατηρείται στο 1,40, το «Χ» στο 4,00 και το «διπλό» στο 6,00.
Ο ΟΠΑΠ έχει δώσει μονά αποδεκτά όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, παρότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στις τελευταίες αγωνιστικές. Έβγαλε πρώτος αποδόσεις από όλες τις εταιρείες, αφού συμπεριέλαβε τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και στο προηγούμενο κουπόνι που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη.
Οι φίλοι του Στοιχήματος μη χάσετε σήμερα την «ΑΓΟΡΑ». Κυκλοφορεί, όπως κάθε Σάββατο, με ένα δυνατό ένθετο για το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ». Θα βρείτε προτάσεις για τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για επιλεγμένα ματς από όλα τα πρωταθλήματα. Κι ακόμη, 7 στήλες προτείνουν τριάδες και δυάδες, για όλο το κουπόνι έως τη Δευτέρα, με τις πιο δυνατές επιλογές, ανοίγοντας τον δρόμο για το ταμείο!
 

Σχετικά άρθρα