Επιβάλλεται η νίκη για τη ΜΕΝΤ

Οι αγώνες των πλέι άουτ της Volleyleague συνεχίζονται στο κλειστό της Γλυφάδας , όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΜΕΝΤ (25/4, 20.00) για την 5η αγωνιστική.
Η ομάδα της Τούμπας θέλει οπωσδήποτε νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, αφού έχει 5 βαθμούς διαφορά από Λαμία, η οποία έχει φτάσει στους 24, μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Αν, ο δικέφαλος κάνει τη ζημιά και νικήσει, τότε τα πλέι όφ θα σταματήσουν και η ΜΕΝΤ θα ακολουθήσει τον δρόμο για την Α2.
«Λίγο χαμόγελο»
Αντιθέτως, η ΑΕΚ που είναι ήδη υποβιβασμένη, έχει μπροστά της το τελευταίο αγώνα της στη Volleyleague. Έτσι είναι λογικό να θέλει την νίκη για να… γλυκάνει τον υποβιβασμό. Ο προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε να αφήσουμε καλή εντύπωση αφού πρόκειται για το αποχαιρετιστήριο ματς. Η ΜΕΝΤ μάχεται για την επιβίωση αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Χατζηηλιάδη Από την πλευρά μας το ενδιαφέρον δεν είναι βαθμολογικό. Όμως και η αξιοπρέπεια δεν αποτελεί μικρότερο κίνητρο. Ελπίζουμε να κλείσουμε μια κακή σεζόν με λίγο χαμόγελο».
«Το πρώτο βήμα για την παραμονή»
Η ΜΕΝΤ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον αρχηγό της, Δημήτρης Χατζηηλιάδη που αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Λαμία και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, αλλά ο προπονητής Σπύρος Φίνος θέλει να κάνει βήμα παραμονής. «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη, παρά την απουσία του αρχηγού μας, ο οποίος ήρθε μαζί μας για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το τρίποντο. Πάμε αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα για την παραμονή μας».

Σχετικά άρθρα