Σίλντενφελτ: «Θέλω να μείνω, δεν έχω αποφασίσει»

 
Αναποφάσιστος δηλώνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σχετικά με το μέλλον του. Ο κροάτης αμυντικός παραδέχτηκε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό αλλά και ότι εξετάζει σοβαρά την πρόταση που του έχει καταθέσει η Ντιναμό.  
 
Αναλυτικά ο στόπερ του Τριφυλλιού δήλωσε:
 «Το να ασκούμε πίεση στον αντίπαλο είναι… χρυσός για εμάς. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Κάναμε λάθη αλλά δεν τα εκμεταλλεύθηκαν. Μετά σκοράραμε και πήραμε μια νίκη που μας άξιζε».
 
Για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε σε συζητήσεις. Θα δούμε».
 
Για την πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Έχω πρόταση ναι. Δεν έχω υπογράψει τίποτα όμως. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».
 
Για το αν θέλει να μείνει εδώ: «Το έχω πει ξανά, θέλω να μείνω εδώ. Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου για αυτό το ζήτημα».
 
Για το δεύτερο ημίχρονο: «Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος. Κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ και δεν τους αφήσαμε να σκοράρουμε. Ειδικά το τελευταίο είναι το σημαντικότερο, αφού δεν δεχθήκαμε γκολ έπειτα από αρκετά ματς στα οποία είχαμε δεχθεί χαζά τέρματα».
 
Για την απουσία του Ταυλαρίδη: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για αυτή την ομάδα. Ο Κώστας έκανε καλή δουλειά σήμερα. Στο επόμενο ματς μπορεί να μην παίξω εγώ. Κάποιος θα πρέπει να με καλύψει και θα το κάνει. Έτσι δουλεύουμε».

Σχετικά άρθρα