Γιατί τσακώνονται Ντονατέλα και Αρμάνι; thumbnail

Γιατί τσακώνονται Ντονατέλα και Αρμάνι;

Πόλεμος ξέσπασε για ακόμα μία φορά μεταξύ της Ντονατέλα Βερσάτσε και του Τζιόρτζιο Αρμάνι εξαιτίας της συνέντευξης που έδωσε ο διάσημος μόδιστρος στο «The Sunday Times Magazine».

Στη συνέντευξή του ο Αρμάνι απαντάει στη φήμη για μια συνομιλία που είχε με τον Τζιάνι Βερσάτσε σχετικά με την αισθητική στον σχεδιασμό των ρούχων. Σύμφωνα με αυτήν ο Αρμάνι επέκρινε τον Βερσάτσε ότι φτιάχνει ρούχα για πόρνες, ενώ αυτός για κυρίες.

Όμως στους Times, ο Αρμάνι ισχυρίστηκε ότι ήταν άλλος ο τρόπος της συζήτησης. «Εγώ δεν τον επέκρινα, μιλούσα για μένα», υποστηρίζει: 

«Ήμασταν στη Ρώμη και συναντηθήκαμε στην Piazza di Spagna για μια εκδήλωση μόδας. Έψαχνε στα μοντέλα και μου είπε. "Ντύνω πόρνες κι εσύ φτιάχνεις ρούχα για την εκκλησία"».

Αυτό ήταν όμως αρκετό για να «ανάψει» η Ντονατέλα που σε δήλωσή της επισήμανε ότι «το βρίσκω εξαιρετικά αγενές και άχαρο ότι ο κ. Αρμάνι έχει βάλει και πάλι λέξεις στο στόμα του αδελφού μου, κυρίως γιατί δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας για να απαντήσει. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ισχυρίζεται ότι αυτό ειπώθηκε, η πρώτη φορά ήταν αμέσως μετά τον θάνατό του και ζήτησε συγγνώμη».

Η Ντονατέλα δεν πιστεύει με τίποτα ότι ο αδελφός της μιλούσε μ' αυτόν τον τρόπο για τα ρούχα του και για τις γυναίκες που τα φορούσαν. 

«Όταν ο αδελφός μου μίλησε για τη μόδα η μόνη λέξη που έλεγε ήταν αίγλη». Και πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να ειπωθεί για τον αδελφό μου είναι: Να αναπαύεται εν ειρήνη».


http://www.real.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X