Στη Νέα Σμύρνη για νέα νίκη

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής αλλά σκοπός του είναι να κάνει νίκες μέχρι το τέλος της περιόδου και με αυτό το σκεπτικό θα παίξει σήμερα (19.30, NS1, REAL FM,pamesports.gr) στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο που «καίγεται» για βαθμούς. 
 
Το ίδιο, όμως, ήθελαν και τις προηγούμενες εβδομάδες οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού (Πανθρακικός, Λεβαδειακός), αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν φρενάρει, κάτι που θα επιδιώξουν και στη σημερινή αναμέτρηση.
 
Ο Βίτορ Περέιρα είπε στους παίκτες του ότι θέλει νίκες έως το τέλος και ότι θα τους βάλει όλους σε αυτά τα ματς που απομένουν.
 
Σήμερα θα δώσει ευκαιρία στον Σαντάνα που θα είναι δίδυμο με τον Μποτία στα στόπερ, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Ομάρ, Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Κασάμι. 
 
Εκτός αποστολής είναι οι Σιόβας, Μασουακού, Εντινγκά, Χάρα για ξεκούραση. Κι ο Αυλωνίτης που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο. 
 
Για το σημερινό ματς έχουν επιλεγεί οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σαντάνα, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί.

Σχετικά άρθρα