Μετράει (Τ)ώρες για την παραμονή!

Δεν είχε ευκαιρίες ο Πλατανιάς στο ματς, όμως είχε τον Τόρες ο οποίος για άκόμα ένα ματς πέτυχε γκολ-χρυσάφι στο 83′ και ο Πλατανιάς αυτή τη στιγμή φαντάζει φαβορί για παραμονή, συγκριτικά με Εργοτέλη και Πανθρακικό.
Οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα που καιγόταν και εν τέλει αυτή που κέρδισε σε φινάλε θρίλερ στα περιβόλια. Η ασίστ του Κουλιμπαλί και το δυνατό σουτ του Τόρες έκρινε την αναμέτρηση στο 83′. Ο Ισπανός αναδεικνύεται στον πιο πολύτιμο παίκτη του Πλατανιά με διαδοχικά γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές, όλα υπερπολύτιμα που φέρνουν τον Πλατανιά ακόμα πιο κοντά στν στόχο της παραμονής.
Μάλιστα, η νίκη των γηπεδούχων πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 89’με τον Γιακουμάκη να βγαίνει στην πλάτη άμυνας των φιλοξενούμενων και να πετυχαίνει με πλασέ το πρώτο του γκολ στην Σούπερ Λιγκ. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα στα Περιβόλια από κόσμο και παίκτες.
Πλέον ο Πλατανιάς θεωρείται φαβορί, καθώς υπάρχει το σίγουρο τρίποντο της επόμενης αγωνιστικής (ΟΦΗ) που τον φέρνει στους 43 βαθμούς και ενδεχομένως να μην χρειαστεί βαθμό στην δύσκολη αποστολή του φινάλε αέναντι στον Ολυμπιακό στα Περιβόλια.
Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (58’ Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας (77’ Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (68’ Γουνδουλάκης), Τόρες.
Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Λάζαρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν (46’ Κουτρομάνος), Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Κάπελ (58’ Μύγας), Βιγιαφάνες, Μορένο (78’ Άλβες).
Κίτρινες κάρτες: Τετέ, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Γιακουμάκης, Τόρες, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί / Κέβιν, Κάπελ, Φωτάκης, Μύγας, Βιγιαφάνες, Μπρακάλι

Σχετικά άρθρα