Καλμαζίδης: «Θα πάρει φωτιά το γήπεδο…»

Για τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σκληρά και δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος και μπορεί να επανέλθει μέσα στο παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στην τακτική και στους παίκτες. Ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, αλλά προσαρμοστήκαμε και μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Για το τι σημαίνει το σημερινό 2-0 στη σειρά: «Μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απόδοσή μας στη συνέχεια. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το ματς, σε λίγες μέρες παίζουμε ξανά. Πρέπει να το σβήσουμε από το μυαλό μας και να κοιτάξουμε το επόμενο».

Για το αν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό “σφυρηλάτησαν” τον ΠΑΟΚ στις δυσκολίες: «Δεν είναι τώρα, που έχουμε δείξει σταθερότητα. Από τον Οκτώβριο έχουμε δείξει σταθερότητα και έχουμε δείξει ότι είμαστε σκληρή ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται το κάτι παραπάνω και πολλές φορές το έχουμε».

Για το τι περιμένει να δει την Τετάρτη: «Ξέρω ότι θα πάρει φωτιά το γήπεδο. Θα έχει πολύ κόσμο. Αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική, να έχουμε ενέργεια. Το χάσαμε λίγο σήμερα, υπάρχουν και τα σκαμπανεβάσματα. Οποιος θα έχει τη μεγαλύτερη υπομονή θα κερδίσει».

Σχετικά άρθρα