Βεργέτης: «Μάχη με τον εαυτό μας»

Στο άγχος των τελευταίων αγώνων και στις όχι και τόσο καλές παρουσίες εκτός έδρας στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Στάϊκος Βεργέτης μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κουβαλώντας την στενοχώρια και το άγχος από την αναμέτρηση της Βέροιας, σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και θα μπορούσαμε να είχαμε `κλειδώσει` το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να αυξήσουμε την επιθετικότητα μας και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως, το γκολ που δεχθήκαμε, μας άγχωσε. Κρατάμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε»

«Η διαφορά της ομάδας είναι στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε Τούμπα, Λεωφόρο και Καραϊσκάκη, κάναμε ένα κακό ματς στην Βέροια. Η ομάδα ανταγωνίζεται τον ίδιο τον εαυτό της, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Το έχω θέσει και στα παιδιά και θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προσπαθούμε να έχουμε μέταλλο ομάδας που να συσπειρώνεται στα δύσκολα και να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό». 

Σχετικά άρθρα