Τι είπε η Άντα Παπανδρέου για τις φήμες περί διαζυγίου; thumbnail

Τι είπε η Άντα Παπανδρέου για τις φήμες περί διαζυγίου;

Συζητήσεις προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα που μιλούσε για χωρισμό του Γιώργου Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Αντα, και εγκατάλειψη της συζυγικής εστίας από τη δεύτερη.


Τα γραφόμενα διέψευσε ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωσή του, ενώ οργισμένη ήταν και η αντίδραση της συζύγου του. «Ντροπή πια! Ελεος!», ήταν η πρώτη αντίδραση της Αντας Παπανδρέου, σύμφωνα με την Real News.


Αφού υποχώρησαν τα νεύρα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της πως κουράστηκε να αντιμετωπίζει τέτοιες επιθέσεις. «Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα πέντε χρόνια τώρα με τόσες επιθέσεις», σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Για το θέμα μίλησε στην εφημερίδα και ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, δίχως να κρύβει την ενόχλησή του για το δημοσίευμα.


«Νόμιζα ότι έπειτα από τόσα χρόνια θα σταματούσαν. Φοβούνται όμως ακόμα τους Παπανδρέου. Και προφανώς ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από την επίσκεψη του Γιώργου στον Τσίπρα. Ενοχλούνται που ως πρώην πρωθυπουργός βάζει πλάτη στη διαπραγμάτευση, διατηρώντας βεβαίως τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του», είπε.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X